Başakşehir Plaza Temizliği

Basaksehir-Plaza-Temizligi

Başakşehir Plaza Temizliği

Başakşehir Temizlik Şirketi olarak sizlere her zaman kaliteli hizmet vermek için elimizden gelenin en iyisini yaptık. Firmamız Başakşehir bölgesinde çalışmakta olup, Başakşehir bölgesinde temizlik alanında faaliyet göstermektedir. Temizlik çok geniş bir konu olduğu için uzmanlık alanlarımızın en başında plaza temizliği gelmektedir.

Bildiğiniz gibi İstanbul son yıllarda inşaat sektöründe oldukça gelişmiştir. Tüm Orta Asya ve Afrika’nın en hızlı gelişen bölgesi olmuştur. Özellikle İstanbul’un Avrupa yakasında yeni yapılan Plazalar yeni bir yaşam tarzını ortaya çıkarmıştır. Çok katlı plazalarda alış veriş merkezleri, ofisler, residence daireler, spor salonları ve çeşitli işletmelere ait dükkânlar bulunmaktadır. Tüm bu plaza alanları için çok özel temizlik hizmeti vermekteyiz.

EV TEMIZLIK FIRMALARI İSTANBUL

Başakşehir Plaza Temizliği firmamızın en iyi olduğu hizmetlerindendir. Bu hizmetlerin başında Plazaların iç ve dış temizliği gelmektedir. Plaza yönetimleri ile yaptığımız anlaşmalar sonucunda plaza içerisinde devamlı çalışan ekibimiz olmaktadır. Plaza içerisinde devamlı çalışan ekibimiz günlük iş planları dâhilinden henüz plaza açılmadan işe başlarlar.

Çöpleri boşaltırlar, ana giriş ve katlarda bulunan zeminler, tuvaletler, ofisler, yönetim ofisleri, güvenlik odaları, toplantı salonları, spor merkezleri devamlı çalışanlarımızın gözetiminde belirtilen temizlik işleri yapılır. Tüm bunların dışında istenilen günlerde özel temizlik hizmetleri de vermekteyiz. Tüm çalışanlarımız ve ekiplerimiz gereken tüm teknik ve teorik eğitimleri almışlardır. Kalitemizi yükseltmek için kalite kontrol bölümümüz devamlı çalışmaktadır. Tüm personelimiz çalışma esnasında uyulması gereken güvenlik kurallarına uymakta ve her türlü aksaklığa karşı tüm önlemler tarafımızdan alınmaktadır.

Firma olarak tüm ofis ve plaza alanları içerisinde ki temizlik işlerini en iyi şekilde yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Kaliteli hizmet için sizlere bir telefon kadar yakınız. Sizlerde kaliteli ve ugyun hizmet için firmamızı tercih ediniz.7/24 ulaşma şansına sahip olduğunuz Başakşehir temizlik şirketi sınırsız hizmetin ilk adresidir.